1. PROJE YARIŞMA FOTOĞRAFLARI

• Kategori

1. PROJE YARIŞMA FOTOĞRAFLARIMIZ

Açıklama

Üretken belediye Proje Yarışmasının ilki; 2009 yılı Projeleri için 10 Ocak 2010 tarihinde duyurulmuş ve sonuçları 16 – 19 Şubat 2010 tarihlerinde Antalya'da düzenlenen Yerel Yönetim Kamu Tedarik 2010 İkili Görüşmelerinde açıklanmıştır.

Detaylar

Gelişmenin üretilen fikirlerin hayata geçirilmesinden geçtiğinin bilincinde olarak, belediyelerimizin proje üretmelerini teşvik etmek, farklı belediyeler tarafından ortaya konan ve uygulanan projelerin kamu oyuyla ve diğer belediyelerle paylaşılmasını sağlamak, mahalli idarelerce paylaşılmasını ve uygulanabilir hale getirilmesini sağlamak temel hedefiyle, ilki Şubat 2010 da yapılan yarışmada dereceye giren projeler bir kitapta toplanmış ve tüm mahalli idarelere dağıtılmıştır.